Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Kaartlezen - Meedoen

Kaartleesseizoen 2021

Het kaartleesseizoen in 2021 is helaas ook ingekort door de maatregelen tegen de Corona. Gelukkig hebben we toch nog een redelijk aantal ritten kunnen rijden. Er resten ons nu nog 2 ritten, namelijk in november en december.

We hebben de medewerkers van restaurant Noabers gelukkig bereid gevonden om speciaal voor ons als kaartlezers het restaurant te openen voor deze laatste 2 ritten. We kunnen dus vanuit het restaurant starten en finishen. Natuurlijk kunnen we er ook terecht voor koffie, thee of een ander drankje.

Er kan zoals gebruikelijk gestart worden in 3 klassen (A, B en C-klasse) waarbij de beginnende kaartlezers in de C-klassen zullen starten. Meer informatie over deze rit en over het kaartlezen algemeen is terug onder het kopje reglementen

De kosten voor deze rit bedragen € 5,-, maar als er reeds betaald is voor het hele seizoen van 2020 dan is deelname gratis. De rit kan gereden worden door zowel leden als niet leden van de ASVH. Opgave kan via het formulier hieronder of op de avond zelf bij de start.

Met vriendelijke groeten,  

De ASVH Kaartleescommissie