Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Meedoen Mini Europarit

De Mini Europarit 2021 is gepland op 3 oktober 2021 vanaf Landgoed Schuilenburg te Hellendoorn, waar vanaf 10:00 uur de starttafel open is. Het restaurant is gelegen aan de Schuilenburgerweg 54, 7447 RP Hellendoorn. De coördinaten van deze locatie zijn 52.4070686,6.4646399 en als u deze invoert in uw navigatie wordt u naar de juiste plek geleid. Tegenover het restaurant is een parkeerplaats en als deze vol is kunt u 100 meter verderop richting de rivier de Regge parkeren en door de boomgaard naar de nieuwe zaal lopen.

Aanmelden voor de Mini Europarit kan via onderstaand inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,= per equipe en kan bij de inschrijving over gemaakt worden op rekening NL81 INGB 0003 6221 91 t.n.v. Penn. Automobielsportvereniging Hellendoorn.

De startnummers worden toegekend in volgorde van betaling en de starttafel is geopend vanaf 10:00 uur. Na het tekenen van de vrijwaringsclausule en de privacyverklaring van de ASVH kan het routeboek worden doorgenomen en als er nog vragen zijn kan één van de organisatoren van de Europarit nadere uitleg geven. Om 10:31 zal de eerste deelnemer van start gaan en vervolgens om de minuut een volgend equipe.

In de route is een pauze opgenomen van een uur op een mooie locatie in Twente, waar op het terras kan worden genoten van een kop koffie of een heerlijke lunch. Dit jaar zijn deze niet inbegrepen in het inschrijfgeld, dus staat het een ieder vrij om op het terras plaats te nemen of even de benen te strekken in de omgeving. De rit is uitgezet met een lage moeilijkheidsgraad, net zoals ook de toerklasse van de Europarit. Om nieuwe deelnemers een kans te geven op één van de prijzen worden de Europarit deelnemers ingedeeld in een aparte klasse en dus zijn er twee klassementen.

De finish van het eerste equipe is gepland rond 16:00 uur, wederom bij Landgoed Schuilenburg.