Kamphuis Speklappen Rit 01-10-19

Dinsdagavond 1 oktober wordt er weer een ASVH kaartleeswedstrijd gehouden voor de auto- en kaartlees- liefhebbers. Deze keer staat de ‘Kamphuis Speklappen Rit’ op het programma.

Deze maand is het rit reglement gelijk voor elke klasse; lijntje kruisen. Bij deze rit is het de bedoeling dat de lijn die ingetekend is op de kaart daar waar lijn wegen kruist reglementair gepasseerd worden. Onderweg zullen er controles staan waarmee er een klassement wordt gemaakt. Het volledige reglement voor deze rit staat hier op de site onder het kopje Kaartlezen -> Rit Reglement

Deelname staat open voor iedereen. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto een vergrootglas, een pen en een liniaaltje is al voldoende.  Er wordt gestart in 3 klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse en de overige deelnemers in de B en C-klasse starten.

Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant “Twents Ribhouse Noabers” aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart, waarna de eerste auto’s om ca. 21.30 uur terug worden verwacht.