CAR

Car-Rally  2017 -> Car-Rally 2018!

Vanwege gezondheidsredenen van één van de uitzetters van de Car-Rally heeft de organisatie besloten de Car-Rally van 2017 naar 2018 te verplaatsen. De route zal door Noorwegen blijven lopen, maar de rally zal volgend jaar plaatsvinden.


dsc01577  dsc01570

Als uitzetters van de Car-Rally wilde we nog een keer een rit uitzetten in Noorwegen. In september zijn we dit keer voor onze vakantie afgereisd daar naar toe. We wisten dat Noorwegen niet goedkoop is, maar we hadden niet verwacht dat de prijzen van hotels 50% of hoger lag dan we gewend waren, we kwamen dus thuis met een route maar zonder overnachtingadressen.
Om toch een Car-Rally in Noorwegen te organiseren voor een redelijk inschrijfgeld, hebben we thuis gekomen contact opgenomen met Buro Scanbrit waar wij samen mee werken, gevraagd of zij voor ons overnachtingadressen konden regelen voor een redelijke prijs. Inmiddels hebben we dit binnen en  kunnen voor datgene wat zij aanbieden mee aan de slag. Het betekent alleen voor ons, de route die we in Noorwegen al uitgezet hadden niet meer klopt en zullen we nog een keer terug gaan om alles weer goed op papier te zetten.

dsc01578 dsc01601

We laten van onze kant gezien, dan ook de Car-Rally 2017 doorgaan als we voor 01-02-2017 minimaal 9 equipes als inschrijving binnen hebben en het inschrijfgeld overgemaakt is. Het maximale aantal deelnemers dat mee kan, staat op 12 equipes met een mogelijkheid om het iets te verhogen als er binnen korte tijd meer aanmeldingen zijn. Bij het doorgaan van de rit, zal deze dan plaats vinden van za. 16-09 t/m za. 23-09-2017.

De toertocht zal het er als volgt uitzien.

Overtocht Kiel-Goteborg v.v.
1 Overnachting Hotel in Lillehammer
1 Overnachting Hotel in Geiranger
2 Overnachtingen in Resort Kaupanger (Elk equipe heeft een compleet ingerichte vakantiewoning)
1 Overnachting Hotel in Kongsberg

dsc01609 dsc01599

Het inschrijfgeld  voor ASVH leden € 850,- p.p.   (lidmaatschap asvh  € 25,-)
Incl. 7 overnachtingen: 2x boot, 3x hotel, 2x vakantiewoning. Overtocht van Kiel – Goteborg v.v. alles op basis van half pension. Bij het diner op de boot zijn frisdranken, wijn en bier inbegrepen.
Routeboek en een dvd samengesteld van gemaakte video-opnames tijdens de rit.
Een aardigheidje van het land.

Voor vragen of inschrijving, kun je dit doen door een mailtje te sturen naar
nicopeterse@hetnet.nl

Uitzetters,
Nico en Marwi Peterse