Nieuws


OLDTIMERMEETING 19 MEI 2019

GROOTSTE OLD- & YOUNGTIMER MEETING OOST NEDERLAND
In navolging van het grote succes in 2016, 2017 en 2018 organiseert Op Naar Nijverdal
i.s.m. ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn), zondag 19 mei 2019 wederom
de grootste old- & youngtimer meeting van Oost Nederland!
De oldtimermeeting zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het centrum van Nijverdal
met dit jaar een nog groter aanbod van de mooiste classic cars. Ook zullen wederom
Oldtimer Trucks en klassieke brommers /motoren geshowd worden door hun trotse
bezitters.


ONDERDELENMARKT
Na aanleiding van veel vraag en aanbod is er ook dit jaar weer een onderdelenmarkt
gepland.De onderdelenmarkt krijgt zijn plek op het grote marktplein dat ruimte bied
aan diverse standhouders / handelaren van zowel auto-, truck- als brommer- en
motorenonderdelen.


FAMILIEDAG
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is
een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement
ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, straatmuzikanten, -artiesten en
diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en
de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht
kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.


Op 7 mei a.s. is het weer zover, dan wordt de grootste oldtimermeeting van Oost Nederland georganiseerd in het centrum van Nijverdal.

In navolging van het grote succes in 2016 organiseert de ASVH i.s.m. “Op naar Nijverdal” zondag 7 mei 2017 de grootste oldtimermeeting van Oost Nederland.
De oldtimermeeting zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het centrum van Nijverdal met dit jaar nog een groter aanbod van de mooiste “classic cars”. Ook zullen dit jaar oldtimer trucks en klassieke brommers geshowd worden door hun trotse bezitters.

De oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, straatmuzikanten, -artiesten en de diverse food trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor de heerlijke hap en drank. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.

Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen zich informeren voor deelname via info@asvhklassiek.nl. Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is wel verplicht!

Klik op de foto voor een sfeerimpressie van de 2016 editie!


9e ASVH Klassieker en Youngtimer treffen – 24 september 2016

Het voorjaar zit er aan te komen en de klassieke automobielen mogen weer van stal gehaald worden, en zich weer laten bewonderen door het publiek. Op zaterdag 24 september a.s. organiseert de Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn voor de 9e keer de ASVH Klassieker en Youngtimer treffen, welke door een enthousiaste organisatie inmiddels een vaste plaats op de ASVH kalender heeft veroverd.

Organisatiecomite

 

 

 

 

 

 

 

Deze keer wordt het treffen op de Evenementenweide in Nijverdal gehouden. De organisatie heeft er voor gezorgd dat het een hele mooie dag wordt met niet alleen auto’s maar ook klassieke brommers die tentoongesteld worden op het terrein.

_gs_9652

Net als de voorgaande keren is er een static-show waarbij iedereen kan genieten van deze prachtige auto’s. Zowel ASVH leden als niet leden met een bijzondere auto kunnen zich hierbij aansluiten. Het motto hierbij is hoe meer zielen hoe meer vreugd. Meer auto’s betekend immers ook meer verhalen. Aan al die bijzondere auto’s zit een eigen verhaal. Een aantal van deze auto’s zijn met veel tijd en moeite in de huidige staat gebracht. Anderen hebben op eigen kracht de tand des tijds overleeft. Al met al de moeite waard om te gaan kijken en een praatje te maken met de bestuurders van deze auto’s.

_gs_9674

 

De bijeenkomst begint om 13:30 uur op de Evenementenweide nabij Koersendijk 1 te Nijverdal en duurt tot ongeveer 17:00. De deelname is gratis en geschikt voor iedereen met een klassieker of bijzondere youngtimer. Lid zijn van de ASVH is dus niet nodig. Een vrije gift is uiteraard welkom om de kosten te kunnen dekken.

_gs_9686

 

Vooraf inschrijven wordt gewaardeerd, dit in verband met de vele animo en de beschikbare plekken. Aanmelden kan bij Bertus Hengstman coördinator van dit treffen via b.hengstman@zonnet.nl.
Wat:                      9e ASVH Klassieker & Youngtimertreffen

Waar:                   Evenementennweide, Koersendijk 1 Nijverdal

Wanneer:           Zaterdag 24 september, vanaf 13:30 tot 17:00

Voor wie:            Iedereen met een klassieker of youngtimer van 25 jaar of ouder. Heb je een jongere maar bijzondere auto, vraag het dan even na bij de organisatie. Uiteraard ben je ook zonder auto welkom.

Kosten:               Geen, eventuele consumpties voor eigen rekening

Opgeven:           Mail even jouw deelname onder vermelding van naam en auto naar: b.hengstman@zonnet.nl

Nog vragen:       Bel Bertus Hengstman, tel 06 51202250