Arctic Experience 2020

Snel naar: Volg de deelnemers (inlognaam: arctic – wachtwoord arctic20 – wachtwoord goed invoeren aub!) – DeelnemerslijstInfoavond presentatiebladAlgemeen reglement Arctic Experience 2020Foto’s Arctic Experience 2016

Op de eerste werkdag van januari 2020 is de start van de Arctic Experience 2020. De equipes zullen vroeg in de morgen van start gaan voor een route van circa 7000 kilometer richting het hoge Noorden.

De route wordt tot het laatste moment geheim gehouden voor de deelnemers. Wel is bekend dat Zweden en de Poolcirkel in Finland worden aangedaan. Als hoogtepunt, zowel letterlijk als figuurlijk wordt de Noordkaap in de route opgenomen. Voor een impressie van de wegen onder de winterse omstandigheden zijn hieronder wat onboard opnames tijdens de Rally van Zweden in 2014 opgenomen.

De finish is gepland op 8 januari rond 20:30 uur in Hellendoorn bij Twents Ribhouse Noabers. De deelnemers zijn te volgen via het GPS volgsysteem van Transcope en zodra de Arctic Experience van start is zal de pagina beschikbaar zijn voor het thuisfront en voor de deelnemers zelf!

Voor belangstellenden en deelnemers die zich al hebben aangemeld wordt er in september 2019 een informatie avond georganiseerd. Dan zal worden ingegaan op het programma en op de voorbereidingen die nodig zijn om verantwoord van start te gaan. Meer over deze bijeenkomst wordt op deze pagina gepubliceerd.

Aanmelden is mogelijk per e-mail naar asvh.info@gmail.com waarna een inschrijfformulier wordt toegezonden.

Voorafgaand aan het evenement is er nog een instructieavond voor deelnemers en zal er een technische keuring plaatsvinden. Het programma daarvan zal tijdens de informatie avond bekend worden gemaakt.

Kijk ook op de Facebookpagina van de Arctic Experience!