Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

29-05-2019

Laatste kaartleesrit voor de zomerpauze!

Volgende week dinsdag 4 juni zal de Lantinga Advies rit gereden worden, de laatste kaartleesrit voor de zomerpauze. De Lantinga Administratie & Belastingadvies Rit zal voor alle klassen uit een Pijlenrit bestaan, denk alleen niet dat het een makkie zal worden, ook met een pijlenrit kan de uitzetter een uitdagende rit uitzetten! De rit is gemaakt door Ben Schutte en is up-to-date gebracht door Gertjan Schutten die hem ook zal uitzetten.
Vanaf 19:30 bent u welkom bij Twents Partycentrum en Ribhouse Noabers aan de Dorpsstraat 26 te Hellendoorn. Om 20:01 zullen de eerste equipes vertrekken en naar verwachting zal de rit ongeveer 1,5 uur duren waarna de uitslag berekend en bekend gemaakt zal worden.
Het rit reglement is te vinden onder het kopje kaartlezen -> rit reglement.

In de zomerpauze zullen de dinsdagavond ritten niet plaats vinden deze gaan in september weer van start, maar op 7 juli a.s. is er de Zomerrit en tijdens het Helders Fees zal ook de Vakantierit plaatsvinden. Deze twee ritten zijn ideaal om met het gezin mee te doen daar ze met het bolletje-pijltje systeem gereden worden en er onderweg naar “foto’s” gezocht moet worden van gefotografeerde objecten langs de kant van de weg.

De sponsor van de rit is Lantinga Administratie & Belastingadvies, die u op het gebied van administratie en belastingen, advies en begeleiding kan geven in de breedste zin van het woord, zowel voor het MKB als de particulier.



Terug naar overzicht