Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

30-01-2020

HEMA Stamppottenrit – Seizoensopener 2020

Op dinsdagavond 4 februari is het weer zover, de ASVH organiseert voor de auto- en kaartleesliefhebbers de eerste kaartleeswedstrijd van het nieuwe seizoen 2020. Het nieuwe seizoen start ook dit jaar weer met de HEMA stamppottenrit.

Deze maand rijden zowel de A, B en de C-klasse een pijlen-rit uitgezet. Bij deze rit moeten een aantal op de kaart ingetekende pijlen op nummervolgorde bereden worden. Voor de nieuwkomers zijn er uiteraard altijd mensen die een en ander kunnen uitleggen voor de start van de wedstrijd. Het complete reglement en meer informatie voor deze rit is te vinden onder het kopje kaartlezen -> rit reglement

Er wordt dit seizoen wederom gestart in drie klassen. Voor de ervaren kaartlezers is er de A-klasse en voor wat meer ontspanning is er de B en de C-klasse. Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant “Twents Ribhouse Noabers” aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart voor een rit van ca. 50 km door het donker.

Deelname staat weer open voor iedereen. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen goede verlichting in de auto een vergrootglas, een pen en een liniaaltje is al voldoende om mee te doen aan deze rit.



Terug naar overzicht