Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

21-10-2021

Kaartleesrit 2 november 2021

Op dinsdagavond 2 november organiseert de ASVH weer een kaartleeswedstrijd voor de auto- en kaartlees- liefhebbers in de regio. Dit is al weer de voorlaatste rit van 2021.

Deze maand is er voor zowel de A, B als C-klasse een puntenrit. Bij deze rit moet een aantal op de kaart getekende punten worden gepasseerd. Het is de bedoeling om alle punten te passeren en daarbij de kortst mogelijke route te rijden. Het volledige reglement voor deze rit is terug te vinden op onze website: www.asvh.nl

De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Deelname staat open voor iedereen en de kosten bedragen slechts 5 Euro per auto. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto, een vergrootglas, een pen en een liniaaltje zijn al voldoende. Verder zal het een samenspel zijn tussen de rijder en navigator. Er wordt gestart in drie klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse en de overige deelnemers in de B- en C-klasse starten.

Inschrijven is weer mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant 'Twents steakhouse Noabers' aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Gelukkig kunnen we daar weer binnen terecht. Noabers zal speciaal voor ons open zijn deze avond. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart, waarna de eerste auto’s om ca. 21.30 uur terug worden verwacht van deze rit.



Terug naar overzicht