Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

01-10-2021

Kaartleesrit 5 oktober 2021

Op dinsdagavond 5 oktober gaat er weer gereden kan worden. De rit zal starten en finishen op de parkeerplaats achter Partycentrum Noabers in Hellendoorn. De deelnemers zullen daar 1 voor 1 starten op een van te voren afgesproken starttijd. Het reglement zal voor die tijd bekend worden gemaakt op de website. De uitslag zal spoedig na de rit volgen ook op de website van de ASVH.
Om mee te doen aan deze rit moeten de equipes zich van te voren laten registreren via het inschrijfformulier hieronder of e-mail (kaartlezen@asvh.nl). De deelnemers krijgen dan een starttijd van de organisatie en worden verzocht dan aanwezig te zijn om de routekaart en controlekaart in ontvangst te nemen.
Er kan zoals gebruikelijk gestart worden in 3 klassen (A, B en C-klasse) waarbij de beginnende kaartlezers in de C-klassen zullen starten. Meer informatie over deze rit en over het kaartlezen algemeen is terug onder het kopje reglementen
De kosten voor deze rit bedragen € 5,-, maar als er reeds betaald is voor het hele seizoen van 2020 dan is deelname gratis. De rit kan gereden worden door zowel leden als niet leden van de ASVH. Opgeven kan tot en met 4 oktober.
Met vriendelijke groeten,
De ASVH Kaartleescommissie



Terug naar overzicht