Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

27-05-2021

ASVH Kaartleesrit Juni

Dinsdagavond 1 juni organiseert de ASVH weer een kaartleeswedstrijd voor de auto- en kaartlees- liefhebbers. Deze rit is tevens de laatste rit voor de zomerstop. Het seizoen gaat daarna hopelijk weer in september verder met nieuwe ritten als de situatie het toelaat.

Deze avond wordt er een Bol-Pijl-rit gereden voor alle klassen. Bij een Bol-Pijl-rit is het de bedoeling om volgens de situatieschetsen de route te rijden. Hierbij zal de hele rit gereden worden met een vaste gemiddelde snelheid. Het volledige reglement voor deze rit is te vinden onder het kopje kaartlezen -> reglementen

Deelname staat open voor iedereen. Ook is deze maand een goede gelegenheid om in te stappen in deze tak van sport, wellicht ter voorbereiding van andere ritten. Verder is het lang licht, waardoor het wat eenvoudiger is om de wedstrijd te rijden.

De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto een vergrootglas, een pen en een liniaaltje zijn al voldoende. Er wordt gestart in drie klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse en de overige deelnemers in de B en C-klasse starten.

Om mee te doen vragen we de deelnemers om in te schrijven onder het kopje Kaartlezen-> Meedoen. De rit zal starten en finishen door middel van een drive through op de parkeerplaats achter restaurant “Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers” aan de Dorpstraat 26 in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart maar de deelnemers krijgen voor die tijd de exacte starttijd. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 30 mei.



Terug naar overzicht