Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

08-06-2021

ASVH Zomerrit 2021

Nadat we vorig jaar de ASVH Zomerrit helaas niet hebben kunnen rijden, organiseren we dit jaar op zondag 4 juli weer een Zomerrit. Op dit moment is dat allemaal nog wel met enige beperkingen. De start van de eerste auto staat gepland om 11:00uur.
Zoals het nu is zullen we op een nog nader te bepalen plaats starten, het routeboek en de controle kaart zullen daar worden uitgereikt en er zal worden vertrokken op de toegekende starttijd.
Tevens zal er een tijdsindicatie – met marge – worden aangegeven wanneer we een rustmoment hebben. We denken een plek gevonden te hebben waar voldoende auto’s kunnen parkeren. Als het ter plekke te regelen valt om een lunch te bestellen dan informeren wij jullie daar voorafgaand aan de rit over.

Daarna vertrekken we voor het tweede deel.
De finish zal – zoals het nu is – bestaan uit alleen het afgeven van de controle kaart. De organisatie zal dan binnen enkele uren de uitslag bekend maken via de sociale media en de website van de ASVH.

We denken weer een hele leuke route te hebben uitgezet en gaan binnenkort op zoek naar mooie en bijzondere zoekfoto’s.

Maak vrienden, buren en collega’s enthousiast want we hopen op een mooie opkomst. Inschrijven kan via de website van de ASVH zodat we op voorhand weten hoeveel equipes deel zullen nemen. Inschrijven kan t/m 30 juni 2021. Kosten voor de rit zijn € 10,00 per auto. Startnummer wordt toegekend nadat de betaling is voldaan.



Terug naar overzicht