Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

02-03-2021

Algemene Vergadering ASVH 2021 online!

Beste ASVH-leden,

Als ASVH-bestuur vergaderen wij al geruime tijd online via Teams. Liever zouden we bij elkaar aan tafel zitten maar dat gaat in de huidige tijd helaas niet.
Ook de Algemene Vergadering die jaarlijks in maart plaatsvindt zouden we het liefst ‘in levende lijve’ organiseren.
Een ieder zal begrijpen dat dit nu niet mogelijk is en het is afwachten wanneer het wel weer mag. Niemand kan helaas in de toekomst kijken.
Daarom heeft het bestuur besloten om de Algemene Vergadering 2021 online te laten plaatsvinden.
We realiseren ons dat dit in het kader van interactie tijdens de vergadering niet ideaal is. Ook de ASVH-leden die minder thuis zijn in de digitale wereld zullen het wellicht lastig vinden.
Toch hebben we hiertoe besloten omdat we de vergadering niet willen uitstellen. We hechten er waarde aan om de Algemene Vergadering in het eerste kwartaal van het jaar te laten plaatsvinden.

Alle leden hebben een uitnodiging met agenda, handleiding voor deelname en een aantal voor de vergadering geldende spelregels toegezonden gekregen.
De online Algemene Vergadering zal plaatsvinden op dinsdag 16 maart 2021 om 20:00uur. Wij hopen jullie online te begroeten en zien uit naar het moment dat we elkaar weer écht kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Het ASVH-bestuur



Terug naar overzicht