Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

15-07-2019

Omloop 2019 – 7/8 september

Binnenkort word de Omloop verreden. De route staat grotendeels op papier en dan is het afwachten of we overal kunnen rijden wat we op papier hebben gezet.

We starten ‘s morgens om 8 uur bij Restaurant de Tonne en gaan dan via de snelste route naar Hagen in het Sauerland waar we dan ongeveer rond 10.30 uur van start gaan voor het echte werk.
Mooi rijden over binnenwegen en veel heuvels met lekker bochtenwerk. De route volgt richting Remscheid en dan via Gummersbach-Olpe en Ludenscheid, waarna de deelnemers rond 5 uur weer terug zijn in Hagen. Hier kunnen de deelnemers gezellig onder het genot van een hapje en drankje napraten over de eerste dag.

Na een goede nachtrust en goed ontbijt gaan we zondag morgen om 8 uur weer van start voor de 2e etappe. De route gaat weer overal binnendoor in de richting van Krefeld en Kamp –Lintford, waar de deelnemers een hele mooie omgeving zullen zien. Dan verder naar boven door Bocholt (D) naar Borculo en dan naar de finish in Hellendoorn. De eerste deelnemers worden rond half 5 weer bij de Tonne verwacht. Na de finish zullen dan zo gauw mogelijk de prijs winnaars bekend worden gemaakt.

Voor de laatkomers schrijf je nu maar snel in want vol is vol! De Omloop laat max. 35 deelnemers toe, we zitten nu al op 20 deelnemers. Je kunt dus nog inschrijven voor deze gezellige auto toertocht en de kosten zijn maar 110 euro p.p.. Het inschrijfformulier vind je op de site onder het kopje Omloop -> inschrijfformulier. Hoe meer zielen hoe meer vreugde met elkaar dus schrijf nog gauw even in.
De Omloop vind plaats op 7 en 8 sept. voor nadere informatie neem contact op met de Omloop commissie.



Terug naar overzicht