4 Uren van Hellendoorn

Snel naar: ReglementenUitslagRoutekaart – Uitleg

De 4 Uren van Hellendoorn is een ééndaagse kaartleesrally die het “gat” overbrugd tussen de 8 Uren van Hellendoorn 2017 en de 8 Uren van Hellendoorn 2019 – Midzommereditie. Deze kaartleesrally is opgezet als een pure kaartleeswedstrijd zonder poespas: aanmelden, starten en rijden. De route zal gereden worden aan de hand van verschillende kaartleessystemen en reglementen,  waarbij de route door de mooie omgeving van Hellendoorn voert. Deze wedstrijd staat open voor alle auto’s – modern, youngtimer of klassiek – en geven zowel de bestuurder als de navigator genoeg te doen om de route binnen de gestelde tijd te voltooien.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee klassen, de toer- en de sportklasse. De route is voor beide klassen grotendeels gelijk, maar de sportklasse kan met andere kaartleessystemen werken.
De kaartlees trajecten zijn eenvoudig gehouden zodat equipes met minder ervaring mee kunnen in de toerklasse. Ervarene equipes komen ook zeker aan hun trekken, zowel in de toer- als in de sportklasse.

Inschrijven kan via asvh.kaartlezen@gmail.com o.v.v. naam, merk & type auto & klasse,  maar inschrijven mag ook bij de starttafel op 23 september a.s.. Het maximale aantal equipes is vastgesteld op 75 equipes. Deelnamekosten zijn € 10,- per equipe.

Het reglement en infoblad zijn onder het kopje reglementen te downloaden.