Start kaartleesseizoen 2017

Met nog iets meer dan één dag te gaan staat het ASVH Kaartleeskampioenschap 2017 in de startblokken om van start te gaan. Morgen avond zal de eerste van in totaal 9 ritten dit seizoen verreden worden en de uitzetters van de HEMA Stampotten rit hebben een mooie route uitgezet voor de deelnemers in de verschillende klassen. Voor sommige deelnemers zal het hun zoveelste seizoen zijn, sommigen doen al tientallen jaren mee en voor andere teams zal het hun eerste seizoen én kaartleesrit zijn. Deze mix van “oudgedienden” en “nieuwkomers”, te samen met alle andere deelnemende equipes, zorgen al jaren voor een gemoedelijke sfeer waarin liefhebbers van gemeenschappelijke interesses elkaar vinden en zowel voor en na de rit een gezellig samenzijn hebben! Onderlinge gezonde “rivaliteit” heerst er wel tussen de teams met de vraag wie er deze keer hoger zal eindigen dan de ander.

De start en finish locatie is nog altijd hetzelfde, aan de Dorpsstraat 26 te Hellendoorn, al heet het tegenwoordig Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers. De eerste deelnemers vertrekken om 20:00 en je melden kan vanaf 19:30. Voor de beginnende equipes is er dan tijd om wat uitleg te krijgen over de rit om daarna te starten met hun rit.
De verwachting is dat de eerste deelnemers rond 21:45 binnen druppelen om rond 22:30 de uitslag bekend te hebben. Na de rit ligt een uitleg klaar om te kunnen kijken als de rit goed gereden is of niet en kunnen resultaten vergeleken worden met de andere deelnemers binnen de klasse.

Meer informatie is te vinden op de website onder het kopje Kaartlezen -> Aankondiging en -> Rit Reglementen