Aankondiging

Omloop nieuws 2018

De voorbereidingen voor de Omloop zijn weer in volle gang, na de evaluatie vergadering hebben we toch maar besloten om dit jaar weer voor het grootste gedeelte in Nederland te blijven om de kosten een beetje te drukken gaan we een klein stukje door Duitsland met een overnachting in Oldenburg. Zoals gewoonlijk is de start bij Restaurant in de Tonne in Hellendoorn zaterdag 8 sept. om 8 uur.

We gaan eerst richting Emlichheim en dan grensbenaderend richting het hoge noorden papenburg en dan naar Oldenburg waar we omstreeks 5 uur aankomen.

Hier kunnen we weer van onze rust genieten onder het genot van een hapje en een drankje. En als we dan helemaal vermoeid zijn kunnen we naar bed om zondagmorgen om 8 uur weer fris aan de start te staan,we gaan dan eerst een stukje richting Willhemshaven dan weer naar beneden met een stuk snelweg naar Bourtange en van daaruit over zoveel mogelijk binnenwegen via Hoogeveen naar Hellendoorn.

De Omloop vind dit jaar plaats op 8 en 9 sept.en het inschrijfgeld is net als vorig jaar vastgesteld 110 euro pp om een beetje kosteloos rond te komen.We hebben inmiddels al 17 inschrijvingen dus het begint al lekker vol te lopen want 35 is maximaal.

De oefen omloop is op zondag 27 mei zoals altijd natuurlijk ook bij in de Tonne.de inschrijving is om 13 uur zodat de eerste om 13.30 van start kan gaan.

We hopen zoals altijd op een grote opkomst en alvast veel plezier gewenst.

De omloop commissie.