8 Uren van Hellendoorn 2017 – De Uitslag!

Na een lange maar mooie dag was het vanavond in Den Ham dan eindelijk zover, de uitslag van de top 3 van de Sport en Toerklasse en de winnaar van het Mini Owners Club Twente clubklassement werd bekend gemaakt tijdens het buffet in het zalencentrum de Beuk te Den Ham.
In de Sportklasse was het Boele & Hiske Braaksma die er met de 1e plek van door zijn gegaan, helaas hadden zij andere verplichtingen dus konden ze hun prijs niet direct in ontvangst nemen. Tweede zijn geworden de debutanten in de 8 Uren, Robert van der Zee en Tara Fikkert en oud gedienden Wim Mars & Henri Hekman zijn derde in de sportklasse geworden.
In de Toerklasse is het eindelijk na jaren van op het podium, maar nooit op de 1e tree, nu wel gelukt om te winnen, Marco & Esther Oosterom zijn dit jaar de beste in de Toerklasse geworden. De tweede plek in de toerklasse gingen naar Inge en Bianca Hagen, die nu na een paar jaar kaartlezen duidelijke progressie geboekt hebben en de derde plek ging naar Erwin Kolman en Arjan Haverslag die net één fout meer gemaakt hadden.
Bij de Mini Owners Club Twente waren het Arno Claassen en Jarco te Vaanholt die met wisseltrofee naar huis mochten gaan!

De volledige uitslag is te vinden hier op de site onder het kopje 8 Uren van Hellendoorn -> Uitslag